SZÍNEZŐ NAP - A TE SZÍNED!

fullbeauty


Hagyományteremtő céllal kerül első megrendezésre a SZÍNEZŐ NAP – A TE SZÍNED! elnevezésű tartalmas és szórakoztató rendezvény.

e20130317_1.jpg
A színek szerepét kiemelten fontosnak tartó alkotói csapat célja a rendezvénnyel, hogy könnyed programokkal, a vizualitás különféle eszközeivel inspirálja a látogatókat színtudatosságuk fejlesztésére, a színek értelmezésének újszerű megközelítésére. A rendezvény alkalmat teremt, a színek kreatív és tudatos használatának megtapasztaltatására. Bemutatja, hogyan válhatnak a színek segítőinkké vágyaink, céljaink elérésében, valamint önkifejezésünkben, egyediségünk megmutatásában kívül és belül egyaránt. Mindezt egy olyan környezetben, amely lehetőséget ad interaktív programoknak, és közösségi kapcsolódásoknak. Elsősorban olyan nyitott gondolkodású közönségre számítanak, akik kíváncsiak miként szemlélhetik másként önmagukat és az őket körbevevő környeztet. Igyekeznek tudatosan tervezni karrierjüket és tisztában lenni szerepeikkel, ugyanakkor elképzelhető, hogy ebben külső segítséget is szívesen igénybe vesznek. Keresik azokat a tevékenységeket, amelyek segítségükre lehetnek fellépésük, határozottságuk, magabiztosságuk fejlesztésében, egyéniségük jobb kifejezésében, valamint egyediségük megtalálásában.

Egyéni önkifejezési módjuk megtalálása nem öncélú, hanem bátor felelősségvállalás önmagukért és kiegyensúlyozott életükért.

e20130317_2.jpg
Rendezvény időpontja: 2013. április 6. 10-18h

Helyszín: KAPTÁR, VI. kerület, Révay köz 4.

A rendezvényhez kapcsolódó kiállítás megnyitó: 2013. március 21. 18h

Helyszín: KAPTÁR, VI. kerület, Révay köz 4.

Kiállító művészek: Kosaras Renáta festőművész, Somogyi Réka selyemfestőművész, Zafira fotógrafikus művész.

Kiállítást megnyitja: Szelényi Károly fotóművész

Gál Bori szín coach, a rendezvény ötletgazdája szerint a színek mindannyiunk életében észrevétlenül is jelen vannak, körülvesznek minket, energiáikkal hatnak ránk. Színtudatosságunk fejlesztésével, új tapasztalásokra, önmagunk mélyebb megértésére tehetünk szert. A program összeállításakor az volt a fő cél, hogy a látogatók gyakorlati tapasztalatot szerezzenek arról, miként változik gondolkodásuk, érzésviláguk a színek megfelelő használatával.

Pályamódosítóként talált rá új szakmájára, és tudatosan használja a színek erejét. Szín coachként új megközelítésbe helyezi a színeket, és különleges színes üvegekkel, a színekben rejlő asszociációk kibontakoztatásával segíti a konzultációs folyamatot. Ennek bemutatására és egyéni megtapasztalására is sor kerül a rendezvényen.

A Maybelline támogatásával egy izgalmas, az egyén színeiről szóló előadás után sminkelési tanácsadásra is lehetőség nyílik. A workshop célja, hogy az előadást követően az érdeklődők gyakorlatot szerezve, magabiztosabban nyúljanak a hozzájuk illő színekhez. A megfelelően kiválasztott színekkel harmóniát sugárzunk, amit a környezetünk is azonnal

érzékel és pozitív formában vissza is jelez. Így nem csupán esztétikailag fontos rátalálnunk

színtípusunknak megfelelő színekre, hanem ez komoly hatással van önbizalmunkra is.

A DULUX támogatásával, színes illusztrációkkal tarkított előadásra kerül sor. Bemutatásra kerül, a DULUX 2013-as színtrendjei is. Számos kísérlet is bizonyítja, hogy a környezetünkben lévő színek hatnak ránk, ezért fontos, hogy az általunk használt térben is a megfelelő színek vegyenek körbe bennünket. A közönséggel együtt elkészített installáció, személyes megtapasztalási lehetőséget is nyújt arra, hogyan változtatják meg a színek az enteriőr hatását.

Az Uni-ball Magyarország támogatásával a rendezvényen résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni a japán POSCA filceket, Chalk markereket és kipróbálhatják kreativitásukat a különböző felületek dekorálásával. A speciális színes filcek arra inspirálják az alkotókat, hogy szabadon használják képzeletüket, így tapasztalják meg az alkotás örömét. A Színező Napon való jelenlétünkkel ezt a kísérletező, önfeledt hangulat megteremtését segítjük.

A KAPTÁR a rendezvény helyszínének biztosítója több, mint egy co-working iroda. Megálmodóik törekvése, hogy a szabadságot, és független munkastílust kedvelő emberek számára nyújtson inspiráló munka környezetet. A hely tud mindent, amit egy jól felszerelt irodától elvárunk, ugyanakkor céljaik túlmutatnak ezen, és élő közösséget is teremtenek programjaikkal. Rendezvényeik, közösségi eseményeik kapcsolódásokra, értékes emberi találkozásokra adnak teret. A KAPTÁRban megvalósuló, közösségi szemlélet, az egyén szabadságát tiszteletben tartó, és a szinergiát támogató szellemiség, egybeesik a SZÍNEZŐ rendezvényének célkitűzésével is. Ezért nagy öröm, hogy egy ilyen friss gondolkodású közösségi tér ad támogatást a program megvalósulásához.

Sajtó kapcsolat:

Gál Bori
30/22 33 160
bori.gal@szinezo.hu
www.szinezo.huA bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr245140369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...