Mandulás kényeztetés

fullbeauty


Tipikusan olyan bőrrel rendelkezem, hogy nyáron a meleg hónapokban megelégszik a vízbázisú testápolókkal, melyek szinte percek alatt beszívódnak, és megitatják a szomjas bőrömet. Ősszel és a tél beköszöntésével azonban megváltoznak az igényei, mert a hideg, a forró fürdők, és a fűtés hatására már - már érzékeny, viszketésre hajlamos bőrré változik. A sima testápolót gyorsan magába szívja, és a húzódó, viszkető érzés hamar jelentkezik. Ezért is örültem annyira, hogy a Body Shop-tól tesztelhettem az Almond  Body Butter-t.

a20130122_3.jpg
Az élményről csak szuperlatívuszokban tudok írni. Bőröm a vaj hatására  bársonyos, illatos, rugalmas, és ami a legfontosabb a gazdag textúrája ellenére sem lett ragacsos. Gyorsan beszívódott, mégis éreztem tartósságát. Szóval maga volt a tökély kiszáradt bőrömnek. Reggelre  megmaradt puha hatása is. Azt hiszem ezen a télen a kedvenc esti testápolóm lesz. Ajánlom mindenkinek, aki extra száraz bőrrel rendelkezik. És az se gond, ha nem a mandula a befutó illat nálad, mert most számos más illatban is beszerezhető a termék, ráadásul most féláron. Siessetek, szerezzetek be ti is egyet kedvenc illatotokból.

a20130122_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr285033822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...