Time Square fényei

fullbeauty


Ahogyan egy pár szexi fülbevaló, ami megkoronázza öltözékedet, úgy teszi kifogástalanná manikűrödet a fedőlakk. A New York Color-nak köszönhetően most egyedivé és különlegessé teheted kedvenc körömlakkodat. Szóval miért költenél sokat a manikűrösnél ugyanazért a végeredményért, hogyha ez a két kicsi üvegcse hihetetlen fényt és teljes körű ápolást rejt?! A NYC New York Color Rock Muse vagány és füstös hatású megjelenést, a NYC New York Color Supernova pedig olyan csillogást ad, akár a Times Square fényei. A Rock Mouse leheletnyi, füstös hatású réteget ad a körmökre. Tökéletes arra, hogy feldobd bármelyik körömlakkodat.

550s_20121214_1.jpg

Ha kevered:

- a Rock Muse és a pink: öntudatos és csajos
- a Rock muse és a vörös: klasszikus vamp
- a Rock muse és a nude: szenvedélyes és titokzatos

A Supernova egy réteg csillogás. Bármilyen visszafogott színből csillogót vagy vagányt varázsolhatsz, pont egy másodperc alatt!

Ha kevered:

-a Supernova és nude: egész napon át tartó csillogás
-a Supernova és tengerészkék: éjszakai égbolt
-a Supernova és pink: édesen szirupos

550s_20121214_2.jpg

509.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr444965610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...