Megfoghatatlan nőiesség

fullbeauty


Az Estée Lauder illatújdonsága, a Very Estée roppant gazdag virágokban, miközben nőies és elegáns, és amellett, hogy kifinomultság is jellemzi az illatot, egy érdekes kis csavar, vagy játékos mellékszál is megbolondítja a parfüm egész lényét, mielőtt túl komollyá válna az illat.

550i_20121208_1.jpg

Úgy gondolom, ez szinte valamennyi Estée Lauder parfümre ráillik, és ez az illat pedig ha lehet, még hatványozottabban hozza ezt a bevált formát. Nagyon erőteljes virágos jegyekkel nyit, majd szépen finoman kibontakoznak a színtiszta rózsás jegyek, már ahogy a gardénia és a jázmin erőteljes jegyei engedik. Élvezet figyelni, ahogy az illatjegyek átlényegülnek, és nyiladoznak. 15-20 perc után bújik elő az ultranőies és klasszikus vonal, a száraz és meleg fás jegyeknek köszönhetően, melyek szinte mindig garantálják az elegáns akkordokat. Ha szereted a Lauder illatokat, ebben az újdonságban sem fogsz csalódni.

550i_20121208_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr864954639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...