Ízletes ajakápolás

fullbeauty


A tél beköszöntével a szél és a hűvös időjárás könnyen kikezdi ajkainkat, amitől száraz és cserepes lesz. Ilyenkor kiemelt fontosságúvá válik a megfelelő hidratálása. Ajánlatom az Essence Kiss Care Love ajakbalzsam, melyek a mínuszokban is ápolja az ajkakat, miközben ragyogó színt is kölcsönöz neki.

550s_20121203_1.jpg

Az Essence New in Town trendkiadás izgalmas termékei eljuttatnak minket a világ legtrendibb városaiba, ahol a kreativitás nem ismer határokat. Az egyes kozmetikumok elhozzák a nagyvárosi érzés vibrálását és divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A kollekció visszafogott textúrájú Kiss Care Love ajakbalzsamai négy - féle divatos színben és gyümölcsös ízekben kaphatóak, a bennük található ricinusolajnak köszönhetően finoman ápolják az ajkakat.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr624944301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...