Dobozba zárt sikerek!

fullbeauty


A Max Factor az idei ünnepek alatt is gondolt ránk és megalkotta nekünk a karácsonyi csillogást biztosító exkluzív sminkszettet.

Most egy elegáns, ünnepi hangulatú díszdobozba gyűjtöték össze Nekünk azokat a sikertermékeiket, melyek segítségével mi is elkészíthetjük a tökéletes sminket, úgy ahogy Gwyneth Paltrow is szereti.

550s_20121127_1.jpg

A doboz tartalma:
Az örök klasszikus Créme Puff kőpúder, mely jövőre ünnepli 60. születésnapját és ez idő alatt szerte a világon nők millióinak vált a sminkkészletük nélkülözhetetlen darabjává.

Kohl Pencil mini szemceruza, mely szintén a márka egyik meghatározó tagja évtizedek óta, sokoldalú, tartós és puha állagának köszönhetően rendkívül könnyen használható a legegyszerűbb sminkhez is.

Masterpiece Max mini szempillaspirál, mely szabadalmazott iFX keféjének segítségével hihetetlenül dús szempillákat varázsol és bármilyen szemsminknek gyönyörű keretet kölcsönöz.

Glossfinity mini körömlakk két színben, mely termékünk az idei év egyik sikerbevezetése, a hosszú éveken át népszerű Nailfinity körömlakkok méltó utódja most 2 gyönyörű, karácsonyi árnyalatban.

Facefinity 3in1 alapozó sachet, a legújabb büszkeségünk, az idei év innovációja, mely több, mint egy alapozó, tökéletes sminkalap és korrektor egyben és még fényvédőt is tartalmaz. A kétféle árnyalatú sachet-val pedig a megfelelő árnyalat megtalálása sem okozhat gondot.

Javasolt fogyasztói ár: 3199 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr614930773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...