Pigment problémára

fullbeauty


A pigmentfoltok elleni készítmények eddig mindig ugyanarra a technológiára épültek. Csökkentették, szabályozták és kontrollálták a melanin képződést. A Shiseido kutatói azonban 10 év intenzív kutatás után teljesen új felismerésre jutottak: a pigmentfoltok kialakulása mögött genetikai okok állnak. Az egyenetlen pigmentáció területén a bőrsejtekből hiányoznak bizonyos fehérjék, melyek a természetes sejtmegújulási ciklust segítenék.

550a_20121126_1.jpg

Az Intensive Anti-spot Serum tartalmaz egy úgynevezett Spot D-N-A Target hatóanyagkomplexet, mely az egyenetlenül pigmentált területeken egy távolkeleti növényi kivonat segítségével elősegíti ezen fehérjék szintézisét. Ezáltal reaktiválja a sejtmegújulást és a bőr természetes exfoliáló folyamatainak köszönhetően a pigmentált sejtek lépésről lépésre eltűnnek. A könnyű szérum gyorsan felszívódik és intenzív hidratálást biztosít. Illata aromakológiai hatásokon alapszik. Javítja a bőr saját védekezőképességét, nyugtat, ellazít.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr74927230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...