A topmodellek is is zsákot ragadtak!

fullbeauty


Világhírű topmodellek és divattervezők is csatlakoztak az idei Gardróbfrissítéshez. Többek között Ebergényi Réka, Mihalik Enikő, Palvin Barbara, Szikszai Johanna, Nanushka, a USE unused tervezőcsapata, Abodi Dóra és Mojzes Dóra is rózsaszín zsákot ragadott, hogy egy-egy kedvenc ruhadarabjával támogassa a kezdeményezést.

550e_20121125_1.jpg

Mihalik Enikő Marc Jacobs blézere, Zac Posen mellénye és Ruffian kabátja is új „gazdára” vár. Palvin Barbara pedig egy Armani csipkeruhát és egy Paule Ka ruhát rakott rózsaszín zsákjába, de érkezett felajánlás Szikszai Johannától és Bogár Nikitől is a magazin szerkesztőségébe. A modellek mellett világhírű divettervezőink is a jó ügy mellé álltak.Abodi Dóra, Anh Tuan, Benes Anita (Daalarna), Gyulai Natália (Nati 100% pure idea), a Je Suis Belle tervezőpáros, Konsánszky Dóra, Mojzes Dóra, Nanushka, Napsugar von Bittera, Németh Anikó (Manier), Pazicski Miklós (Enjey), Remete Kriszta, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és a USE unused tervezőtrió egy-egy ruhájára vagy kiegészítőjére is bárki lecsaphat december 1-én a Gardróbfrissítés árverésén. A licit minden esetben 500 Ft-ról indul. Az így befolyt összeget a Glamour teljes egészében a MOME fiatal magyar tervezőinek ajánlja fel, a kampány alatt megmaradt ruhákat pedig a Máltai Szeretetszolgálat kapja majd.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr904925397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...