Szexi Mikulás?!

fullbeauty


Alig kell párat aludni és jön a télapó. De mit rejt a zsákjában? Kitaláltátok már mivel lepitek meg kedveseteket?

Gyakran ajándékozzák a nők ünnepi fehérneművel párjukat. Hosszas válogatás után leakasztják az üzlet fogasairól a tűzpiros fehérneműt, harisnyakötőt, babydollt, esetleg még Mikulás sapkát is tesznek a kosárba… A fehérneműt persze mi más borítaná, mint szőrpamacs. Gondolkodjunk picit. Erre valóban szükség van?

550e_20121120_14.jpg

Bevallom én ezekkel az ünnepi szettekkel nem értek egyet. Sokkal elegánsabb, vonzóbb egy alakunkhoz megfelelően illő, minőségi, gyönyörű szép alkalmi darab, amit a játék kedvéért feldobhatunk egy piros lakk magas sarkúval, vagy egy piros selyem masnival a csuklónkon. De ezt a szexi Mikuláslány style-t nyugodtan el lehet hagyni. A kifutón pompásan mutatnak a túlzott kiegészítők, ahogy a Victoria Secret bemutatókon is jól látható, de javaslom, otthonunkban maradjunk a letisztultabb daraboknál-hacsak nem jelmezbált tartunk.

És most szavak helyett inkább csodáljuk a Victoria Secret szenzációs darabjait, útmutatásul a jövőre.

550e_20121120_15.jpg

Jó ajándékvadászatot Mindenkinek!

Todorovics Kata
stylist



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr704917347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...