Lady MILLION

fullbeauty



A Lady MILLION nő káprázatosan gyönyörű, mindig kész a csábításra, imádja a kockázatot és a versengést. Ezt az erőt, nőiességet és érzékiséget rejti magában az Eau de Toilette, ezúttal azonban az illat egyediségét meghatározó ragyogóbb és frissebb jegyekkel.

A gyémánthoz hasonlóan a Lady MILLION illat sokoldalú, a megtapasztalás élménye minden használatnál más és más.

550i_20121114_1.jpg

A  Lady MILLION Eau de Toilette egy igazán üde fás-virágos illat. Az elsőként érzékelt fejjegyek a mámor ígéretével kecsegtetnek. A keserűnarancs kivonat és a gyöngyvirág intenzív érzékiséget és sugárzó frissességet árasztanak. A rendkívül nőies szívjegyet a gardénia és a ragyogó jácint harmonikus ötvözete alkotja.

Azonban az ellenállhatatlan vonzerő csak a méz lágyságát és a pacsuli érzéki lüktetését egyesítő alapjegy érzékelését követően szabadul fel. Az ámbra felhőként lengi körül az illat viselőjét. A legenyhébb légáramlat hatására kavarog és változik, és mindig az illat újabb csodálatos oldalát fedi fel, éppúgy, mint amikor a fény meg-megcsillan egy gyémánton.

550i_20121114_2.jpg

Miközben a Lady MILLION Eau de Toilette üveg formai kialakításában megőrzi a Regent-stílusú gyémánt egyedi megjelenését, színeiben kissé eltér a parfümös üvegtől. Az aranyszínű kupak lágyabb, fénylőbb árnyalatot kapott, amelyen fehér betűkkel a Lady MILLION logo látható.

EDT:17.400.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr634906371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...