Karácsonyi Ötletek, I. rész

fullbeauty


Nincs mese, ma már elkezdtem a  karácsonyi ajándékvásárlást. Az első utam most a Lush Alléban található üzletébe vezetett. Nézzétek milyen szép, és kényeztetően hasznos dolgokat vettem!

A From the North ajádékdoboz egy válogatás a limitált szériás karácsonyi különlegességekből áll. A dobozába azonnal beleszerettem. Kádfürdőt kedvelő barátaim előnyben lesznek! Ráadásul, ennek a csomagnak minden Mikulásgyűjtő örülni fog, hiszen van benne néhány egészen különleges darab, például a kivehető ajándékokkal teli Mikulászsák és a napszemüveges Télapó.

550a_20121111_1.jpg

Tartalma: North Pole szappan 100g, Bubblebeard többször használható habfürdő 80g, Santa’s Sack habfürdő 140g, Father Christmas fürdőgolyó, So White fürdőgolyó, Sandy Santa cukorradír 120g

11.490.-

A másik termék, amibe beleszerettem: Jolly Hollydays ajándékdoboz.

550a_20121111_2.jpg

A csomag igen hagyományos karácsonyi hangulatot áraszt, de a benne levő termékek újdonságot is jelentenek, a déli tájak trópusi karácsonyainak megidézésével. A Karma szappan ugyan nem karácsonyi termék, viszont az év minden napján átütő élmény! Amikor valakinek ezt a csomagot választom, majd gondolok rá, hogy a csomagban levő masszírozótömb párosan használva a legélvezetesebb! 
Tartalma: Karma szappan 100g, Each Peach masszázstömb 65g, Ponche tusfürdő 100g, Sandy Santa cukorradír 120g, Mr. Punch szappan 100g.

10.900.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr634902175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...