Blush Prodige Illuminating Cheek Colour

fullbeauty


Beköszöntöttek a fénytelen napok, és ha nem szeretjük a szoláriumot, egy kis "hegyi levegőt" fel kell dobnunk, hogy ne legyünk sápadtak télen! Az én kedvenc pirosító családom már régóta  a Clarins márkánál található.

550s_20121110_1.jpg

A Clarins Prodige kollekciójában található pirosítók 6 különböző színkombinációban készültek, melyek között mindenki megtalálja a bőrtípusához illő árnyalatot. A pirosítók matt színei a természetes hatásért, a színjátszó árnyalatok a különleges végeredményért felelnek. Ásványi pigmenteket és növényi kivonatokat tartalmaznak, valamint minden bőrtípusra ajánlott, úgy mint normál, száraz, kombinált és zsíros bőrre. Jobban ajánlom Nektek ezeket a palettákat, mint a szolizást!

550s_20121110_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr634900943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...