Egy illat, amely megkülönbözteti a férfit a fiútól…

fullbeauty


Baldessarini egyedülálló és összetéveszthetetlen illataival közvetíti a személyiségét a férfinak, aki a tettek embere, csak magához igazodik és a saját útját járja. Nem követi a trendeket, mert a saját tapasztalatai magabiztosságot és higgadtságot adnak neki.

A Baldessarini Secret Mission olyan férfiaknak készült, akik tudják, mit akarnak.

A Secret Mission a vibráló bergamot, bazsalikom és a friss ciprus aromájával nyitja meg a kompozíciót.

A szívjegyben az illat feltárja a merészen rosszra csábító férfiasságát, ahogy az energikus kardamom, az aromás muskátli levél és a levendula összetéveszthetetlen illata keveredik egymással.
 
550p_20121106_1.jpg
 
Beszéljünk a Baldessarini Secret csomagolásáról is.

Akár egy széf, a Baldessarini Secret Mission üvege úgy óvja ezt a luxus illatkompozíciót. A kontrasztos elemek adják a szolid, súlyos üveg karakterét: a hideg fém külső egyesül a varázslatos kékkel, a high-tech a kifinomult stílussal. Rövid bepillantást garantál,- de ez az üveg nem enged mindent kifecsegni: csak a belsejében derül ki a titok.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr874894228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...