Rivaldafényben, akár Kate Moss!

fullbeauty

 

Mi a Rimmel rivaldafényének apropója? Csak vess egy pillantást a vadonatúj Skandal Eyes Show Off  szempillaspiráljuk igazán innovatív applikátorára: egyesíti a szempillát dúsító és sörtéket az egyedi gömb alakú kefével, így a pillák minden eddiginél hosszabbnak tűnnek. Még sose láttál ilyet! A kefe szemmel láthatóan dúsítja a szempillákat, tökéletesen kihangsúlyozva minden egyes szálat – csomósodás nélkül. Ezután a gömb kefe megdöbbentően új magasságokba emeli a szempillákat. Sőt mi több, ez a sokoldalú szempillaspirál új rost formulával rendelkezik a botrányosan dús és hosszú pillákért!

 

550s_20121025_3.jpg

 

Nagy, feltűnő, élénk csomagolásával a Scandal Eyes Show Off szempillaspirál igazán kiharcolja magának a figyelmet! A formás, lenyűgöző tubus egyre csak szélesedő grafikája szimbolizálja a hosszú pillákat. A különleges, gömb alakban végződő kefe rajza felkészít az élményre, csavard le a kupakot és szembesülsz a valósággal!  Utolsó finom elemként a kupakon megjelenik a jellegzetes Rimmel korona. Ennek a szempillaspirálnak, mely egyetlen neszesszerből sem hiányozhat, feltűnő kinézete megköveteli, hogy észrevegyék!

 

550s_20121025_4.jpg

 

550s_20121025_5.jpg

 

A Rimmel ikonikus arca, a szupermodell Kate Moss mindig tudatosan uralja a rivaldafényt… akárcsak most, az új szempillaspirál hirdetésében is, ahol rebegteti extravagáns szempilláit, gitározik és dobol a ’The Vaccines’ nevű brit együttessel. Ahogy várható, Kate-ből árad a zabolázatlan, lázadó attitűd!

1729.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr544870420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...