Lassan írni kéne a télapónak...

fullbeauty

 

Ezzel a gondolattal indultam el a kedvenc Lush üzletembe, a Kristóf téren! A szám tátva is maradt, hogy mennyi bűbájos ajándéknak való újdonsággal volt tele az üzlet!

Elsőnek itt volt a Bubblebeard habfürdő, amiből kíváló habszakállat lehet csinálni. Gyerekeknek rendkívül jó móka, de még infantis felnőtteknek is!:)

 

550a_20121015_1.jpg

Ráadásul a sok pompás illóolaj puhává és puszira késszé teszi az arcod! A tárkony gyógynövényes és enyhén fűszeres illatával friss árnyalatot ad a habfürdőnek. A szantálfa kifinomult, fás aromával gazdagítja ezt a pompás illatot, ezen kívül nyugtatja és puhítja a bőrt. A levendulát gyakran alkalmazzák a lélek megnyugtatására. Ellazító olaj, mely elősegíti a pihentető alvást. 

A Bubblebeard többször is  használható habfürdő: Készíteni kell egy  jó meleg fürdőt, fogni a pálcára erősített, bajusz alakú habfürdőt és körözni vele. Az eredmény, egy nagy halom csillogó hab. Csinálj magadnak hatalmas habszakállt, a bajuszt tartsd az orrod alá, és szólj valakinek, hogy gyorsan készítsen rólad egy fényképet. Azután a habfürdőt tedd félre, hogy kiszáradjon és legközelebb is használhasd.

Én vettem is egy párat, gyerekeknek csuda jópofa ajándék lesz! Folyt. köv.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr694850545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...