Mert a fénylő arcot nem szeretjük!

fullbeauty

 

A zsíros bőr problémája rengeteg nőt érint életkortól függetlenül. A következetlen arctisztítás, a hormonszint változásai, a gyulladás, a meleg, párás időjárás egyaránt súlyosbíthatja a problémát. A fokozott faggyútermelés hatására kifényesedik és zsíros hatást kelt a bőr – kellemetlen jelenség ez, mely gátlásossá teheti a nőket, és arra kényszeríti őket, hogy a nap során többször is felitassák a felesleges olajat a bőrükről. A valódi kihívást pedig az jelenti, hogy még a zsíros bőrnek is szüksége van nedvességre. 

A Clinique, a bőrgyógyászati problémák kategóriájának vezető márkája kifejlesztette a tökéletes megoldást a faggyútermelés-szabályozással egyidejű hidratálás problémájára. A Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator egy hidratáló, mely azonnal mattá teszi a bőrt, szabályozza a faggyútermelést és olajmentes hidratálást nyújt egész napra.

 

550a_20121009.jpg

 

A többfunkciós hidratáló hármas hatást kifejtve látja el az egész napos kifényesedés-gátlás és az azonnali és hosszú távú póruscsökkentés feladatát.

A könnyű formula azonnal innovatív optikai technológia segítségével halványítja el a pórusokat. A Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator gyorsan felszívódik, óvja a bőrműködés egyensúlyát, és pontosan annyi nedvességet juttat a bőrbe, amennyire annak szüksége van.

Allergiateszttel vizsgált.

100% illatanyag mentes.

Olajmentes. Nem okoz aknét. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

11.400.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr414829833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...