Húsvét a Lush-nál!

fullbeauty

  

A kölnit a lányok nem szeretik, a fiúk a csoki tojást Húsvétkor! Nézzünk szét a Lush háza táján, náluk mit fog hozni a nyuszi?!
Idén a Bunny ajándékcsomagoló kendő társat kapott. Csomagold ebbe a  Chick kendőbe a Lush húsvéti különlegességeit, és egy imádnivaló csibe alakul ki a szemed előtt. Tökéletes a nagyobb méretű, tojás alakú fürdőgolyók becsomagolására! Remek, újszerű húsvéti ajándék; próbáld ki, és tuti sikered lesz vele! A csoki tojás úgyis hízlal! :)
 
 
A Lush másik húsvéti  kendős újdonsága a Hoppy Easter ajándékcsomag, melyben megtalálható  a The Carrot  egy többször használható habfürdő, és mivel köztudott, hogy a nyuszik imádják a répát, és megtalálod benne a Fluffy Egg fürdőgolyót is, hogy megédesítsük vele az ünnepi fürdőzéseket. Ha a hagyományos ajándékcsomagolás helyett a kendőcsomagolást választod, segítesz nekünk, hogy megelőzzük évi 11,6 tonna papírhulladék keletkezését. Húsvétkor különösen fontos ez a kérdés, hiszen ilyenkor a fölösleges túlcsomagolás borzasztóan elterjedt.
 
 
Harmadik kedvencünk, ez a cukorkaillatú, rózsaszín, cukorvirággal díszített tojás a Fluffy Egg. Azoknak készült, akik a húsvétot nem tudják elképzelni édesség nélkül. Ha ezt dobod a kádba, úgy fogod érezni magad, mint aki egy pillecukor, vattacukor és gumicukor illatú, pezsdítően gyöngyöző tenger kellős közepébe pottyant. Fürdőzz a húsvéti cukormámorban – kalóriák nélkül!
 
 
De gondoltunk persze a vegákra is! Nekik ajánljuk a "The Carrot" habfürdőt! Használati utasítás is van hozzá:
Ragadd meg a tetejénél fogva, írj le vele néhány kört a kád vizében, és pillanatokon belül sok-sok bőrpuhító hab borítja majd a fürdődet. Amikor kihúzod a vízből ezt a sárgarépát, csak tedd le a kád mellé, hagyd megszáradni, s a következő alkalommal használd ugyanígy. Az illata egyáltalán nem emlékeztet a répáéra, mivel rengeteg gyümölcsös olajat tettek bele; a buku-, a citrom- és a bergamottolaj keverékét te is ínycsiklandónak fogod tartani. Azért egy kis tápláló répaolajat is adtak hozzá, mely igen gazdag vitaminokban, s nem utolsósorban kiváló bőrnyugtató, valamint fiatalító hatásáról ismert.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr694347244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...