Tartsd formában a körmeidet is!

fullbeauty

  

Mindenki tudja, hogy az edzőterem rendszeres látogatása – bármennyire is nehéz korán reggel motiváltnak lenni - jót tesz a testnek. De mi a helyzet a körmeiddel, értük mit teszel? Hogy hozod őket remek formába? A NYC megoldja a problémát: itt vannak az új Coach Your Nails! körömápolók. Ezek a termékek lesznek legjobb partnereid körmeid fitten tartásához! Sőt, nevezheted őket akár a személyi edződnek is.
 
 
A testeddel ellentétben, ha körmödről van szó, a tökéletes alak eléréséhez mindössze két könnyű lépést kell tenned. Először is itt van a Toughen Up! köröm erősítő, innovatív, sokoldalú formulával, mely hidratál, táplál, feltölti a köröm felszínének egyenetlenségeit, olyan sima felületet adva, akár a vetítővászon. Aztán itt a Turbo Dry Top Coat, egy villámgyors fedőlakk, ami képzeletbeli védőpajzsot alkot a színes körömlakkod felett, megőrizve annak fényét, és megvédi a lepattogzástól akár egy héten át.
 
A termékeket könnyű felvinni, gyorsan száradnak, kiegyenlítik a köröm felületének egyenetlenségeit, gyönyörűvé és fényessé varázsolják a körmeid!
Még egy jó hír! Bármelyik NYC Coach Your Nails! körömápoló kevesebbe fog kerülni, mint a havi edzőtermi bérleted, és legalább egy testrészedre legalább biztosan jó hatással lesz. Szóval gyerünk, kezdj edzeni!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr784315272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...