Mezoterápia a kozmetikai szalonban

fullbeauty

  

A tű nélküli mezoterápiás kezelés lényege késleltetni a bőr öregedését, stimulálni a bőrsejtek szerkezetét és csökkenteni a meglévő ráncok mélységét.
A kezelési technológia az elektroporáción alapul. Itt most felsorolhatnánk különböző fizikai jellemzőket, de ez teljességgel érdektelen az olvasó számára. Sokkal inkább az eljárás hatása fontos.
 
 
A bőrápolásra használt hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat legjobban, ha a bőrnek abba a rétegébe kerülnek – és a lehető legmagasabb koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.
 
Normál állapotban a sejtfalon nem tudnak átjutni a hatóanyag molekulák, így azok a sejtek közötti térben maradnak. Hogy  hatékonyan tudjuk karbantartani bőrünket, olyan elektorkozmetikai eljárásokat kell bevetni, melyek megnyitják a sejtfalakat a bejuttatandó hatóanyagok előtt.
 
Az elektroporációval rövid ideig fennálló kis csatornák keletkeznek a sejtfalakon, melyeken keresztül a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe zárhatók, a beviteli arány pedig extrém magas, 90%-os. Ezzel a metódussal képesek vagyunk nagy molekulaszerkezetű anyagokat is bejuttatni, mint a kollagén, az elasztin és a hialuronsav. Ezek az anyagok képesek stimulálni a bőrsejtek szerkezetét, mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét, a bőr feszesebbnek, simábbnak tűnik és késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit.
A kezelés fájdalom mentes, egyszerű és a legbiztosabb módja a hatóanyagok mély kötőszövetbe történő bejuttatásának.
 
Ágoston Melinda
mesterkozmetikus, sminkmester
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr174112969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...