Ez az illat felvillanyoz!

fullbeauty

  

Megérkezett Beyoncé legújabb illata: a Pulse! Lenyűgöző és magával sodró, ne is csodálkozz, ha a Pulse Téged is felvillanyoz. Mint maga a sokoldalú Beyoncé Knowles, a Beyoncé Pulse is erős, nőies, és teljesen egyedülálló. A nő, aki ezt az illatot viseli, nem marad észrevétlen, mert az érzékiséget és az erőt egyaránt magába foglalja. Magához vonz, felpörgeti a pulzusod.
 
 
A sziporkázó fejillatról a barackvirág, a pezsgő Curacao, és a hűsítő bergamott gondoskodik, utat nyitva a Kékmadár orchidea, a finom bazsarózsa, valamint az illatos éjjeli jázmin előtt. A szexi és ellenállhatatlan alapösszetevők sem hiányozhatnak, így a meleg és pazar madagaszkári vanília, a csábító pézsma, és az érzéki, különleges fák alkotta harmóniát sokáig érezheted magadon.
 
 
A különleges illathoz méltó üveget álmodtak meg a tervezők. A ragyogó kristályra emlékeztető, ultramodern, króm és kék üveg szinte könyörög a figyelemért.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr644104352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...