Interjú Palvin Barbarával

fullbeauty
 
 
Mit jelent számodra a L’Oréal szépségnagykövetének lenni?
 
Nagy büszkeséggel tölt el! Tudom, hogy ez életem egy különleges pillanata és ugyanakkor egy izgalmas előrelépés a L’Oréal számára – mivel én vagyok a legfiatalabb szépségnagykövet, aki képviselheti a márkát. Remélem büszkék lesznek rám!
 
Mit jelent Neked a „Mert Ön megérdemli” szlogen? 
 
Szerintem a szlogen jelentése, hogy mindenki megérdemli, hogy szép legyen és lehetősége legyen megfelelő ápolást biztosítani önmagának. Úgy gondolom, hogy a legjobb szépségápolási termékek és legelbűvölőbb make-up stílusok mindenki számára elérhetők kell hogy legyenek!
 
Mi számodra az a 3 nélkülözhetetlen szépésgápolási termék, amely nélkül nem tudsz élni?
 
A Lumi Magic alapozó a titkos fegyverem. Oly könnyed állagú, olyan mintha bársonyt használnék a bőrömre. Hosszú órákon át tart, tökéletesen illik bőröm tónusához és színéhez. Szeretem még a Glam Shime hidratáló ajakrúzsát, mely csillogást és teltséget kölcsönöz ajkaimnak a nap folyamán. Reggelente a Rouge Caresse ajakrúzst használom egyedülálló szín-fény összetételéért, mely láthatóan puha és hidratált ajkakat kölcsönöz számomra.
 
 
Csodálatos a hajad. Hogyan őrzöd meg tökéletes kinézetét?
 
Korábban hagyományos sampont és balzsamot használtam, de mióta felfedeztem az Elsève Nutrigloss Crystals családot a rabja lettem. Fényes, csillogó kinézetet kölcsönöz hajamnak. Páratlan, pehelykönnyű puhaság a hajnak.
 
 
Van valamilyen szépségtitkod?
 
A legjobb szépségtitok ha valaki törődik önmagával, mind külsejével, mind belső tulajdonságaival – egészségesen táplálkozom, igyekszem sokat pihenni és megőrizni lelki békém... még a legmozgalmasabb napokon is!
 
Ki a szépségideálod?
 
Beyoncé egy valódi ikon és egy igazi nő, úgy mint Cameron Diaz.
 
A barátaim! Szeretek szépségötleteket meríteni különböző stílusaikból – mindegyikük egyedülálló stílusérzékkel rendelkezik. Az egyéniség kulcsfontosságú része a szépségnek.
 
Mi ad Neked magabiztosságot?
 
Szeretem a zenét. Amikor egy kis önbizalomerősítésre van szükségem, egy kedvenc dalomra gondolok vagy csak dúdolom a szövegét. Az éneklés erőt ad nekem! A kedvenc előadóim: Kings of Leon, Maroon 5, Rihanna és Adele.
 
Mit éreztél akkor, amikor a L’Oréal felkért, hogy legyél Szépségnagykövet?
 
Nagyon izgatott voltam amikor megtudtam, hogy kiválasztottak – egy hihetetlen lehetőség azzal a márkával, amit szeretek. Alig várom, hogy mit tartogat számunkra a jövő!
 
Milyen szépséggel/életmóddal kapcsolatos tanácsot adnél a legjobb barátodnak/lányodnak/húgoknak vagy nővérednek/olvasóinknak?
 
Legyen magabiztos, adja önmagát, ne hagyja hogy mások befolyásolják és... soha ne adják fel az álmaikat.
Azt szoktam tanácsolni másoknak, hogy csak érezzék jól magukat a bőrükben! Ha valaki harmóniában van önmagával, ezt mások is észre fogják venni és megérinti őket.
 
Mit viszel magaddal utazáskor?
 
A notebookomat, mobiltelefont, ruhákat és piperecikkeket – mint bármelyik más nő! Ugyanakkor viszek valamit ami a barátomra emlékeztet és egyik kedvenc íróm, Leslie L. Lawrence könyvét.
 
Te vagy a L’Oréal Paris egyik legfiatalabb Szépségnagykövete. Milyen érzés ez?
 
Nagyszerű érzés. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a L’Oréal Paris fiatal korom ellenére kiválasztott – egy nagyszerű mérföldkő a karrieremben és egy izgalmas út vár rám!
 
Mit viszel magaddal egy hosszúnak ígérkező napra,amely segít átvészelni azt?
 
Egy palack vizet, hogy hidratált maradjak és a mobiltelefonomat, hogy kapcsolatban maradjak a barátaimmal és a családommal... és a Neutrogena ajakbalzsamomat, amely nélkül nem indulok el.
 
Hogyan őrzöd meg arcbőröd ragyogó kinézetét?
 
A Nude Magic BB Krémet használom, amely egy hidratáló és alapozó egy termékben ötvözve. Nagyszerű és segít megőrizni arcbőröm üde kinézetét!
 
Használtál valaha szemsminket, hogy elbűvölő tekintetet kölcsönözz magadnak?
 
Igen, különleges estéken szeretek elbűvölő stílust létrehozni a Color Infaillible szemhéjpúderek használatával. Tekintetem kihangsúlyozására és a legyező hatású tekintet eléréséhez a Volume Million Lashes Extra Black szempillaspirált használom, ami megsokszorozza a szempilláimat, és mintha sokkal többnek és vastagabbnak  látszódnának.
 
 
Van olyan szépségtitok amelyet családi példaképektől merítettél?
 
Szüleim mindig azt mondták, hogy hideg vízzel mossam meg az arcomat – ez egy nagyszerű tanács az egészséges kinézetű arcbőrért! Kétszer ismételjük meg egy nap...
 
Miért fontos számodra a szépség?
 
A szépség magabiztossá teszi a nőket.
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr104079862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...