Két betű, ami megváltoztatja az életed: B.B.

fullbeauty

  

Ami az arcápolást illeti, a Nők mindig számos különleges igényt támasztanak: hidratálni szeretnék arcbőrüket, egységessé és ragyogóvá varázsolni arcszínüket, elfedni a bőrtökéletlenségeket és halványítani a szem alatti karikákat. De ez a mától nem csak vágy, hanem valóság is! Íme a Garnier újdonsága a : B. B. Cream Mireacle Skin Perfector.
 
A BB Cream (Beauty Balm) egy új megközelítés a bőrápolás területén. Egy ideális kombináció: az alapozó előnyeit egyesíti a bőrápolással az azonnali tökéletes eredményért. Összetétele egyben hidratál, egységessé teszi a bőrszínt, ragyogást ad bőrödnek és segít védeni azt (SPF 15). Hidratáló hatóanyagaival (Lipidure(R), glicerin és hialuronsav), szépítő összetevőivel (C-vitamin és ásványi pigmentek), valamint egyedi textúrájával győzi meg a
nőket arról, hogy csodák valóban léteznek!


A BB krém a bőrápolás legjavát vegyíti az alapozó előnyeivel az egy lépéses szépségért.

A bőrápolás egy új generációja, mely minden nő számára elérhető, már Magyarországon is! Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld: akár normál a bőröd színe, akár világos!




A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr743593930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...