Bénítsd meg a forgalmat egy pillantással!

fullbeauty

  

Kész vagy közlekedési káoszt okozni? Kreálj lélegzetelállító szemsminket a Rimmel újdonságával a Traffic Stopping szemhéjpúderrel, és várd a kerékcsikorgást!
Vigyázz! Meglehet, hogy engedélyre lesz szükséged ezeknek a színeknek a viseléséhez! A gyönyörűen eldolgozható púder segítségével könnyedén készíthetsz perzselően füstös szemeket, vagy élénk, vibráló színeket – egyszerűen építsd fel az árnyalatokat, hogy elérd a kívánt hatást és intenzitást. Három harmonizáló árnyalattal minden palettában, kiemelheted és hangsúlyozhatod a szemeid, mint egy profi. Bármilyen legyen is a stílusod, biztosan találsz egy hozzá illő divatos színkombinációt!
  
 
A figyelemreméltó Traffic Stopping szemhéjpúder új, trendi és látványos csomagolásban érkezik, mely úgy néz ki, mint egy közlekedési lámpa. A maximális kényelemért minden palettában kétvégű applikátor található – tökéletes a sminkeléshez bárhol és bármikor. Hamarosan meg is vásárolhatjátok a DM üzletekben!
 
2.052,-
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr843575361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...