Giorgio Armani Beauty Spring Color 2012

fullbeauty

 
A 2012-es év tavaszi kollekciója a Luce nevet kapta, mely magyarul fényt jelent. Fény, ragyogás, luxus.
 
 
Idén tavasszal két új szemhéjpúder palettát álmodott meg a márka szerelmeseinek Giorgio Armani. Az összeállításokban a pasztellszínek csillogása mellett az antik arany, az arany, a réz, valamint az ezüst tökéletes harmóniája mutatkozik meg, izgalmassá téve a gyönyörű jade zöld és a tavaszt idéző  gyöngyház lila ragyogásával. Az idei év újdonsága a két új szemceruzánk is, mely nem csak vízálló textúrájával, de különleges antik arany és réz színeivel is elkápráztat minket.
 
 
A pasztellszíneivel visszafogottan elegáns, és egyben kihívóan fénylő összeállítást tökéletesen kiegészíti szintén a kollekció részeként a turmalin rózsaszín arcpirosító, valamint a 4 új árnyalatban tündöklő Gloss d’ Armani tartós szájfények is.
 
 
Február elejétől már ti is megvásárolhatjátok nálunk a legújabb tavaszi kollekciót a Giorgio Armani standján (Mammut II. Douglas Parfüméria) egy személyre szabott sminktanácsadás keretein belül, ahol számos apró praktikát is elsajátíthattok tőlem! :)
 
 
Nagy Bernadett, Face Designer
 
 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr183549118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N005 2012.01.29. 17:52:01

Szia, csodálatos a kollekció! Én azt szeretném kérdezni, hogy a szájfény és a táska közti paletta ( kép: www.ermoumag.com/blog/wp-content/uploads/ermoumag_Armani_1.jpg ) melyik kollekcióval érkezik majd (ha érkezik)? Köszönöm:)

N005 2012.01.29. 17:53:58

Szia, csodálatos a kollekció! Nem tudod esetleg, hogy ez a paletta (kép: www.ermoumag.com/blog/wp-content/uploads/ermoumag_Armani_1.jpg szájfény és táska közt) melyik kollekcióval érkezik hozzánk, ha érkezik? Köszi előre is!

fullbeauty 2012.01.30. 18:53:55

@N005: Szia! Az egész tavaszi "Luce" kollekció kapható lesz a Mammut 2-ben februártól, az Armani standon! És a képen látható kedves hölgy: Bernadett, válaszol minden kérdésedre.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...