A tökéletes bőr titka

fullbeauty
 
A tökéletes bőrápolás mindig az alapos arctisztítással kezdődik. Ezt már unalomig ismételjük, mégis hajlamosak vagyunk néha elbliccelni. Pedig...
Ha reggel és este eltávolítjuk a szennyeződéseket, akkor sokat tehetünk azért, hogy a bőrünk fiatal és üde maradjon.
Hiába használjuk a legjobb krémeket, sminktermékeket, ha naponta kétszer nem tisztítjuk meg a bőrünket, akkor az hamarabb öregszik, mint általában. Ennek oka, hogy a pórusokban megülő zsírral kevert szennyeződések lassítják vagy megakadályozzák a krémek hatóanyagainak felszívódását.
Reggel a bőrnek azért van tisztításra szüksége, mert az éjszaka során a testből kiválasztódó  méreganyagok a bőrön keresztül távoznak. Nem elegendő  a vízzel való tisztítás, hiszen ezek a méreganyagok megülnek a pórusokban, amit csak a tisztító tejjel vagy tonikkal távolíthatunk el. Este azért fontos az alapos tisztítás, hiszen a napközben felgyülemlett szennyeződéseket- a pórusokban felgyülemlett sminkmaradványok, por, egyéb szennyeződések- el kell távolítani, hogy az éjszakai krém hatóanyagai maradéktalanuk feltudjanak szívódni, és akadálytalanul megkezdődjék a bőrt újjáépítő áldásos tevékenysége.
 
 
Sminkelés előtt se feledkezzünk meg az alapos arctisztításról,soha! Az én egyik nagy kedvencem az Estée Lauder-től a Perfectly Clean habzó arctisztító. Normál illetve kevert bőrtípusú hölgyeknek ajánlom. Akik gyakran járnak uszodába és a klóros víz kiszárítja a bőrüket azoknak elengedhetetlen ez a termék, hiszen visszaállítja a bőr PH-értékét. Alaposan mégis gyengéden tisztít. Nedves arcbőrön körkörösen kell bemasszírozni, majd alaposan leöblíteni. Esti és reggeli rendszeres használatra ajánlom. Az eredmény egy tiszta ápolt bőr. Próbáljátok ki!
 
 

Lukéj Gabi

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr263428822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...