Sziasztok Full Beauty Rajongók!

fullbeauty

  

Már - már hagyománnyá nőtte ki magát a pénteki nyereményjátékunk! Így lesz ez most is, reméljük nagy örömötökre! A Health and Beauty támogatásával vagy egy arcmaszkokból álló szépségcsomagot, vagy egy arctisztítókból álló szépségcsomagot sorsolunk ki. A döntés a Ti kezetekben van! De hogy könnyebb legyen a döntés, mindkét nyereménycsomagról kaptok információt!
Az első csomag három arcmaszkot:  egy aloe verás iszapmaszkot, egy hármas hatású fiatalító maszkot, és egy elasztin és kollagén összetételű maszkot tartalmaz.
 
 
A második csomag három arctisztító kozmetikumot tartalmaz: egy szappanmentes homoktövis olajjal dúsított tisztítót, egy mandulaolajos arctisztító tejet, és egy Aloe Verával dúsított arctisztító tonikot.
 
 
Izgatottan várjuk, hogy melyik csomag kap több szavazatot. Itt a blogon kapott kommentek alapján fogjuk eldönteni, hogy melyik a befutó szépségcsomag, mely egy szerencsés nyertes ajándéka lesz a pénteken induló játékban! Szóval,hajrá! Indulhat a kommentelés. Azt is írjátok meg, miért ezt vagy azt választottátok. A legjobb komment egy meglepetés ajándékban részesül a játék végén!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr73348634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2011.11.02. 19:51:59

Én is a maszkokat szeretném, mert télen sokkal jobban igényli a bőröm! és a smink is sokkal jobban mutat, egy szépségmaszk után!

hey69 2011.11.02. 20:00:43

Kozmetikum, mert azzal gyorsabban kész tudok lenni és ez jól jön ha épp fáradt vagyok! :-)

aurilia 2011.11.02. 20:08:00

Én egy arctisztító csomagért élnék-halnék! Egyből felkaptam a fejem a tisztítók összetevőin: homoktövis, mandula és aloe vera. Ezeket a szépítő eledeleket gyakran eszegetem és mindig úgy érzem, hogy ragyogóvá tesznek. Olyan jó lenne kipróbálni a bőrömmel is. Biztos elégedetten nyugtázná az új szuperétrendjét és meghálálná a kényeztetést :)

notgoingtogetit 2011.11.02. 20:14:22

az én problémás bőrömnek azt hiszem mindenképpen a második csomag lenne a legjobb:)
imádok új dolgokat kipróbálni, ezekhez jelenleg máshogy nem is jutnék sajnos szóval a bőröm és én nagyon szeretnénk kipróbálni:)

termelinda 2011.11.02. 20:27:58

Hmmm,talán az arctisztítók :) Mert csábítóak a csomagolásuk,élénkek a színeik,és talán a fürdőszoba polcomra is jobban odaillenének, az arcbőröm meg egyenesen oda lenne értük..és szappanmentesek, nem szárítják a bőrömet :) szuper ;)

evah 2011.11.02. 20:29:00

a kozmetikai termékeket szeretném inkább, több a természetes növényi tartalom bennük,ahogy olvasom a nevüket. :)

bajki 2011.11.02. 21:56:23

Tessék mondani, Zorro is ilyen maszkot használt? Mert, ha igen akkor én is szeretnék!!!!

Bogeeka 2011.11.03. 09:50:29

Az én arcbőröm bármelyik termékcsaládnak örülne,mert nagyon problémás!De talán az arctisztító kozmetikumokat választom most mégis!Hisz a nagyszerű összetevőknek köszönhetöen talán az én arcomból is baba bőr bársonyosságot varázsolna!(De jó is lenne!)

zsandi 2011.11.03. 11:06:11

A maszkokat szeretném megnyerni, a legjobb komment címre most nem pályázom. :)

CsiribiMano 2011.11.03. 11:09:53

Én a maszkokat bírnám jobban - ha nincs időm a kozmetikára, de a bőröm már kiabál egy kis kényeztetésért, akkor elő az egyik csudamaszkot! A bőrömet egy kis időre "elhallgattatom" :) és én is sokkal jobban érzem magam!!! :)

rainbow* 2011.11.04. 00:45:27

hmm, mindkettő opció nagyszerű, de én a maszkokat választanám :)
saját kezűleg ápolgatom a bőröm, szeretem kényeztetni, és ezek a maszkok segítenének ebben.. :)

edica91 2011.11.04. 11:35:52

Szerintem a maszk jobb azért mert, könnyedén kapcsolatba lép a bőrrel és nagyon hamar regenerálódik a fáradt bőrön na meg a hidratálja még szuperebb. Feszesebbé és rugalmasabbá is teheti, miközben gyengéden kényezteti a bőrt. Szerintem mindenki jobban szeret a téli napokban egy jó kis maszkot felvinni bőrére..és hosszabb ideig rajta hagyni hogy a hatást kifejtse :)Kiüríti a felgyűlt méreganyagokat és helyükbe vitamint táplál, hidratálhat, vagy feszesebbé teheti a bőrt, Télen általában szárazabb a bőrünk ... Javíthatja a sejtek megújulását, hatékonyan javítja a fénytelen,akár durva tapintású bőrt.
Én a maszkot ajánlanám :)

medila 2011.11.04. 21:54:52

Csúcs szuper hogy a maszk mellet döntöttetek.. jön a hideg ... tuti tipp szerintem arcra felkenni a maszkot és egy kád forró vízben kényeztetni magunkat :) Na és ugyan olyan érzést érhetünk el mintha kozmetikusnál jártunk volna :) Feszes , sima , hdiratált bőrnél nincs jobb :) Hiszen .."egy virág önmagában is szép lehet...de egy ember csak akkor igazán gyönyörű, ha mások szemében láthatja, hogy az." :):)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...