Aguilera titkos főzete

fullbeauty
 
 
Christina Aguilera belső énje – tökéletes női energiákkal átitatott, harmóniát a mindennapjaiban ösztönösen élő ember. Külső énje, amit a külvilág felé mutat, illetve amilyennek őt látják: határozott, érzelmeit helyzetfüggően megmutatni, illetve megélni tudó, vágyait megvalósító igazi nő! Teljes névszáma alapján tüzes, intelligens, céltudatos, titokzatos, szenvedélyes személyiség. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy pl. 2007-ben eladta állapotos fotósorozatát a Marie Claire-nek, azonban a Playboy felkérését visszautasította. Ha ő dönt úgy, hogy megmutatja magát, az rendben van. Felkérései közt azonban válogat kedve szerint.
 
Sorsmisszió-száma elkerülhetetlenül vezette őt a közszereplés, művészet és hírnév felé. Személyes éve 2011.12.18-ig a harmonizáció jegyében telik, remélhetőleg amit új parfümje is híven tükröz.
 
Új illatát, a Secret Potion-t eddig forgalomba hozott parfümjei közt a legsikeresebbként emlegetik.
 
 
Olyan Nőknek készült – és jellemzően ők kedvelik is -, akik tudják mit akarnak, és azt meg is tudják szerezni maguknak, miközben szexisek, kívánatosak, a férfiak számára igazi kihívást jelentenek! Naná, hogy én is érezni akartam mindezt, így egyszerűen muszáj volt beszereznem. Mikor magamra permetezem és kilépek a hűvös őszi reggelbe úgy érzem, „Ide nekem az oroszlánt is!”

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr673309095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...