Interjú Heidi Klummal

fullbeauty
 
Mit jelentenek számodra az illatok?
 
Azt hiszem a parfüm egy nő stílusának kiterjesztése, ez nem egy olyan dolog, amit látsz, hanem olyasmi, amit belülről érzel. Mindegy, hogy erőteljes, pimasz, vagy csábító, a parfüm, amit viselsz, személyiségedet tükrözi, megmutatja milyen nő vagy valójában.
Miért választottad illatodnak a Shine nevet?
Szeretem ezt a nevet: Shine. Számomra a ragyogás (Shine) a nő önbizalmát jelöli, mely belülről fakad. A Shine a boldogságot, és belső csillogást szimbolizálja.
 
 
Hogyan írnád le az illatot?
 
Azt akartam, hogy a parfümöm nagyon nőies, időtlen és klasszikus legyen, úgy érzem sikerült azokat az illatjegyeket kiválasztanom, amik a lehető legjobban leírják ezeket. Az illat egyesíti a pézsmát és egy cseppnyi vaníliát, ami érzékiséget ad, a mimózát és a gyöngyvirágot, melyek egyszerűen fantasztikusak. Azt hiszem megtaláltuk a tökéletes kombinációt az illatomnak, a Shine-nak.
 
Milyen fontosak Neked az illatok?
 
Be kell ismernem, hogy elég sok energiát fektetek a megjelenésembe. Mielőtt elhagyom a házat végiggondolom az egész kinézetemet. Sosem érzem teljesnek parfüm nélkül. A Shine illik minden összeállításomhoz.
 
A nők, akik illatodat viselik, hogyan érzik majd magukat?
 
Célom az volt, hogy a nők gyönyörűnek érezzék magukat és békében legyenek saját magukkal, amikor viselik. Azt szeretném, hogy a nők, amikor belépnek egy étterembe az emberek kövessék illatukat. Nem túl erős, mégis titokzatos és nagyon nőies.
 
Mikor és hol viseled illatod?
 
Az illatom a nap minden pillanatához illik. Nincsen tedd és ne tedd, amikor parfümökről van szó. Szeretem a hajamra permetezni, így egész nap érezhetem az illatát. Természetesen a nyakam és a csuklóm sem maradhat ki.
 
Mi volt az inspiráció az üveg megalkotásakor?
 
Azt hiszem, minden palack mögött van egy rejtett üzenet. Ha megnézed a Shine üvegét, akkor láthatod, hogy a rajta lévő hullámok hasonlítanak a vízen megtalálhatókhoz. Szerintem ez gyönyörű.
Az aranyat is nagyon szeretem. Ez a ragyogó szín tökéletesen körülírja azt a boldog, meleg érzést, amit az illattal ki szerettem volna fejezni. Szerintem ez a legszebb üveg. Egyszerűen ragyog.
 
Milyen volt a reklámkampány elkészítése?
 
Csodálatos forgatás volt Cancunban. Nabil forgatta és rendezte, nagyon sokat nevettük. Pár hónappal ezelőtt már dolgoztunk együtt a férjem Secret című videoklipjében, ami nagyon intimre sikerült. Nabil nagyszerű rendező és fényképész, azt hiszem ez a reklám nagyon bensőséges, mert teljesen én vagyok és teljesen valódi. Néhány rendezőnek nagyon nehéz kihoznia a saját énedet, hogy emellett még fantasztikusan is nézz ki, Nabilnak megvan az a képessége, hogy ezt megtegye.
 
Milyen volt a forgatás hangulata?
 
Nagyon sokat nevettük, mindenki boldog volt, hogy ott lehet. A nap sütött, és egyszerűen nagyszerű volt. A forgatás 2 napig tartott. A sminkkel és a hajjal kezdtünk hajnali fél négykor, hogy a napfelkeltéig mindennel készen legyünk, és addig dolgozhassunk, míg a nap lemegy. Nabil akkor is folytatta a munkát, amikor már sötétedett, ami nekem nagyon tetszett, mert különböző beállításokat szeretett volna kipróbálni a rendelkezésünkre álló rövid idő alatt.
 
Mondanál pár szót a ruhákról?
 
A TV szpotban a ruhám egyszerű, mégis elegáns volt. Azt akartam, hogy pajkos legyen, tükrözze azt a napos hangulatot, amiben voltunk és a pillanatot, amit a férjemmel éltünk át a mólón. Ezért Maryam, a stylistom, megalkotta ezt a csodálatos arany és bronz ruhát.
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr663299143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...