A ráncokat kivasaljuk, ugye? Ráncok elleni diadalmas hadjárat

fullbeauty
 
A blúzon is, az abroszon is - és természetesen, amint megjelennek arcunkon, ott is mindent elkövetünk, hogy eltüntessük őket.
Arcbőrünk esetébe a kozmetikumokat és a hozzá értő szakembereket hívjuk segítségül a jó öreg - bár folyton megújuló és modernizált - vasaló helyett.
A technikai fejlődés a kozmetika iparban is megjelenik, csak ott leginkább molekuláris szinten. Ahogy életünk minden területén, a szépségiparban is egyre nagyobb teret hódítanak a természet kincseinek felhasználásával készült szépség ápoló és megőrző anyagok.
Nekünk, nőknek legnagyobb mumusunk a ránc. Egyre látványosabb megjelenést követelve magának engem is elkezdett ijesztgetni, sőt - egyik másik egyre erőszakosabban akar látszani az arcomon! Alaposabb vizsgálatnak alávetve tükörképem rá döbbentem, hogy a jól ismert három típus, - a megjelenő kezdeti, a mimikai és a már látható "mumus" - megkezdte hódító hadjáratát ellenem.
 
 
A CARITA kifejlesztette erre az ősidők óta bennünket frusztrálni próbáló problémára a PRO3R speciális termékeket, melyek mindhárom ránctípussal szemben rendkívül hatékonyan veszik fel a harcot. Az eredmény már az első kezelés után fantasztikusan látványos.
A PRO3R kiegészítéseként a bőrproblémának megfelelő különleges természetes anyagok bőrbe juttatásával teszik még hatékonyabbá, mint például Csillagfürjolaj, zöld ánizs, orvosi vízitorma kivonat, búzaproteinből álló mikrogyöngyök.
A NEXT PREMIUM CLUB szalonjában dolgozó szakemberek segítségével, akik fenti termékekkel dolgoznak már én is és végre bárki, akit szintén ijesztgetnek a "mumusok" harcba szállhatunk ősi ellenségünkkel - a ráncokkal!
 
Major Beatrix
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr213297354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

19krisztina68 2011.10.22. 20:44:27

Ki fogom próbálni csajok!!!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...