Teremts magadban harmóniát!

fullbeauty

Harmónia kívül és belül - ezt halljuk manapság szinte mindenhonnan. Ennek elsajátításában segítenek bennünket például a spirituális tanítók is. Igen ám, de bármilyen technika elsajátítása, mely a testi-lelki harmónia elérésével kecsegtet, időigényes mulatságnak tűnik számunkra. Lássuk be - mai Nőként -, az idő hiánya az egyik legnagyobb problémánk.
"Klassz ez a krém - majd 1 hónap használat után már látható lesz az eredmény is!"
Na - ez az, amire nekünk nincs időnk...
A Carita nővérek - akik története varázslatos - felismerték és sikeresen alkalmazták a vibráló hanghullámokat a bőrszövet feszesítésében, amit ma egyedülálló csúcstechnológiás készülékkel alkalmaznak a NEXT PREMIUM CLUB kabinjaiban, Idéal Pro - Lift kezelésként. Ez egy speciális elektrofizikai készülék, mely a kézi mozdulatokat tökéletesítve két kis szivacson keresztül többek között intenzíven mélytisztítja a bőrt, stimulálva a sejteket és izomrostokat megkönnyíti a különleges hatóanyagok bejutását - az eredmény azonnal látható!


Mindegy, hogy egy állásinterjúra, egy fontosabb megbeszélésre vagy egy ígéretes randevúra készülünk - életteli, feszes, sugárzó arcbőrrel nyert ügyünk van bármilyen élethelyzetben egy ilyen kezelés után. Busásan megtérül az önmagunkra szánt kis kényeztetés!
 
 
 Major Beatrix


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr983291143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.10. 10:45:03

Azt hiszem inkább ezt választom, mint a plasztikát... :) Gyorsabb is, olcsóbb is :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...