Spa élmény otthon, a lelki és testi megújuláshoz...

fullbeauty

Ahhoz, hogy kapjunk, mindenek előtt befogadóvá kell válnunk. Ez az elv életünk minden területére igaz. Bőrünkkel sincs ez másként. Kozmetikai eljárásként régóta ismert számunkra a gőzölés, mellyel mintegy előkészítik bőrünket a legkülönfélébb szépségünket szolgáló anyagok befogadására.
 

 
Mindannyiunknál van úgy, hogy érezzük, lelkünknek és testünknek is befelé figyelésre van szüksége. 
Az ilyenkor természetes "rituálékat" alkalmazunk, mint például nagytakarítás otthonunkban és méregtelenítés szervezetünkben. Mindezt remekül egészítik ki a Qiriness cég  EOS összetevőket tartalmazó termékei, melyekkel otthonunkba hozhatjuk a Spa kezelés élmény-érzetet.
Egyik ilyen varázslatos termékük a Sauna Visage, egy pezsgőtabletta, ami forró vízben feloldva szauna-hatású tisztító és nyugtató gőzt fejleszt. Egy ilyen otthoni gőzölés után befogadó lesz a bőrünk a Qiriness Le Wrap d'Eau Extrém Hidratáló, vagy a Le Wrap d'Energie Extrém Tápláló Balzsamára. 
Kiegészíthetjük otthoni megújulásunkat egy pihentető meditációval, és egy tökéletes Spa élménnyel, energiával, szépséggel feltöltődve kezdhetünk hozzá életünk következő feladatához.
 
 
A termékeket megvásárolhatod a Marionnaud üzleteiben! Kellemes Spa élményt mindenkinek!
 
Major Beatrix
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr793292432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...