Engedd kitörni magadból a csábítót Nőt!

fullbeauty

 


Van egy nőtípus, aki mindig  az őrületbe kergeti a férfiakat, a vágy csapdájába csalja szeretőit. Senki sem birtokolhatja, hiszen ő tényleg a maga ura: magabiztos, vonzó, csábító. Egy igazi Femme Fatale. Van számukra, vagy ha Magadra ismertél, számodra egy illatújdonságom.
Ellenállhatatlanul kacér és intenzív, a GUESS Seductive legújabb illata: az  I’m Yours. Egy ultra-szexi illat a pajkos nőknek, akik gátlástalanul szabadjára engedik nőiességük határtalan erejét. Bájosan fiatal és kifinomult, a csábítás hálóját szövögeti, és ha kell, akár az ármánytól sem riad vissza, csak hogy megszerezze vágyai tárgyát. Egyetlen férfi se képes ellenállni neki – de nem is akar, mert minden egyes alkalommal elakad tőle a lélegzete.
 
 
A GUESS Seductive I’m Yours egy  buja, csábítóan keleties illat a maga kellemesen finom virág-, fényűző pézsma- és fa kombinációjával. Ez az illat felpezsdíti az érzékeket, köszönhetően harmatos bazsarózsa, ártatlan golgotavirág és szikrázó gardénia jegyeinek. A varázslatos gardéniát az igazi szépség jelének tartják, mely igézően egzotikus, mámorító illattal virágzik, ami megidézi a GUESS nő szenvedélyét és szellemét. A virágos szívillatban magnóliát, fehér liliomot és vanília orchideát találunk, míg az illat alapját mély, érzéki és szexi pacsuli, egzotikus fák, pézsma és vetiver alkotják.
 

Edt 30 ml        8 399 Ft
Edt 50 ml        10 400 Ft

 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr373283584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.06. 20:48:04

Jól hangzik... Azt hiszem - többek közt - ez lesz az az illat, amivel az őszi depressziót el fogom űzni a páromnál... :)

hahóancsa 2011.10.06. 21:15:28

Ezt én is kipróbálom.:) Nagyon meggyőző...A fehérnemű is jöhet, ha már csábítunk!!!:)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...