Használj tökéletes alapozó ecsetet!

fullbeauty

  

Íme egy kötelező sminkes cucc, aminek benne kell lennie a neszeszeredben! A neve: Perfect Foundtion alapozó ecset a Shiseido-tól. Elárulok Nektek néhány fontos információt róla, hátha meggyőzlek Titeket, hogy kihagyhatatlan kellék.
 
 
Ezzel a zseniális ecsettel, tökéletes fedést és természetes finisht érhetünk el. Bármilyen alapozóhoz lehet használni: legyen az púder, krém- vagy folyékony. Enyhén ferde vége lehetővé teszi az alapozó optimális felvitelét anélkül, hogy a kontúroknál nyomot hagyna. Ha folyékony vagy krémes alapozót használsz, kis mennyiségben, ujjheggyel vidd fel a homlokodra, arccsontodra, és az álladra, majd az ecsettel enyhe nyomkodó mozdulatot alkalmazva, dolgozd el.
Púderes vagy kompakt alapozónál, az ecsettel vegyünk fel elegendő mennyiséget, majd dolgozzuk el az arcon.
 
 
És végül néhány jó tipp:
 
- az ecsetet mindig tisztán és szárazon használd, hogy ne változtassa meg az alapozó textúráját
 
- a vizes vagy nedves ecsetet soha ne tedd bele a neszeszeredbe
 
- vízálló alapozókhoz nem ajánlott ecset használata, mivel azok nehezen lemoshatóak
 
- langyos, szappanos vízzel tisztítsd az ecsetet, majd egy törlőkendőbe nyomkodd ki belőle a vizet, és tedd félre száradni.
 
- legyen mindig száraz mielőtt újra használod!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr723273701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.03. 23:19:49

Minden az alapozásnál kezdődik... Ajándékba kaptam az ecsetet egy barátnőmtől. Igen - ez már a XXI. század! Alapozókban is varázslatok vannak már a piacon, azonban az eszköz, amivel felviszem ha tökéletesíti, egyenletesen és gyorsan lehet vele dolgozni egész napra meghatározza "alapjaimat"... És - könnyen tisztán tartható, mert tényleg valahogy olyan hamar szárad... Mondtam már, hogy imádok a XXI. században XXI. századi ajándékot kapni...? :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...