Egyszerűen érezd jól Magad a bőrödben!

fullbeauty

 

  
Semmi sem érzékibb, provokatívabb és vonzóbb egy nőnél, aki jól érzi magát a bőrében. A Sensuous Nude az Estée Lauder illatújdonsága, arra született, hogy a meztelen bőrön érvényesüljön. Függővé tesz, összetett, lágy és meghitt. A Sensuous Nude olyan illat, mely elárulja a nő titkait. Fedezd fel az érzékiség izgalmas, új fajtáját egy olyan illat segítségével, mely személyes és intim, akár a Te bőröd!
 
 
A nőiség természetes eleganciáját és érzékiségét megragadó Sensuous Nude szívében második bőrként bontakozik ki a pézsma. A fás pézsmaillatként meghatározott Sensuous Nude erőteljes, közvetlen és minimalista szerkezete velejéig érzéki, akár a modern nő. Az illat kezdeti ragyogó tisztaságról a friss szicíliai bergamot és amandarin gondoskodik, mellyel az egzotikus Rózsabors és az élénkítő feketebors alkot kontrasztot.
A modern nőiesség ezután a bódító jázmin szirmok, a törékeny gyöngyvirág és egy kevés kókuszvíz keverékének kiteljesedésével bontakozik ki. Az illat egy csepp mézzel átszőtt pézsmával kényezteti az érzékeket.
 
A csupasz bőr bársonyos melegét a fátyolos pézsma idézi, mely meleg szantálfa, fényűzően ragyogó ámbra és aSensuous illatok jellegzetessége, a NaturePrint® technológiával kivont olvasztott fák illatával keveredik. A lágy, meleg érzékiséget a heliotróp és a krémes vanília váratlanul felszabaduló buja meghittsége teszi teljessé.
 
 
16.900.-/50 ml

 

 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr843161286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...