Királynői elegancia

fullbeauty
 
A DKNY GOLDEN DELICIOUS Eau de Parfum egy fényűzően csábító, pazar illat. A DKNY DELICIOUS kollekció legújabb almájának királynői eleganciája a legkényesebb ízlésűeket is leveszi a lábukról. Vonzereje, érzéki melegsége ellenállhatatlan.
 
 
A DKNY Golden Delicious titka modern szellemiségének és a ragyogó virágok melegének kontrasztjában rejlik. Fejjegyében a narancsvirág nedve, csillogó Mirabella és a jellegzetes Golden Delicious alma illata kavarog, szívében fehér rózsa, Casablanca liliom, vanília orchidea és gyöngyvirág bódító csokra nyílik. Meleg alapját pézsma, szantálfa és tikfa érzéki keveréke alkotja. Ez az illat királyi eleganciával kényezteti az érzékeket.
 
 
A DKNY Golden Delicious kedvéért aranyban pompázik az ikonikus Be Delicious almaformájú üvege. Kupakja és az ovális DKNY logo metálfénnyel csillog, az átlátszó üveg látni engedni az aranyszínű folyadékot. A látvány valóban királynői.

A DKNY Golden Delicious EDP 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben szeptembertől kapható az Estée Lauder szaküzletekben és a termékeit forgalmazó parfümériákban. 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr13134199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...