Legyen erotikus a szempillaspirálod!

fullbeauty

Az Astor Volume Diva Curve Me Sexy az első olyan szempillaspirál, ami egyszerre ad szexisen dús pillákat és szenzációs göndörséget. A fűző formájú kefe a maga vonalaival, telt idomaival, tökéletesen illeszkedik a szempillák vonalához, és gyönyörűen íveltté varázsol minden egyes pillát. Dúsító, telt formulája a szemeket ellenállhatatlanul vonzóvá teszi. Gyönyörű, ékszerszerű csomagolásának csipkés mintáját a nőies vonalak ihlették. Egyedi, “90-60-90” keféje mesés dúsítást és érzékien göndör szempillákat varázsol - akár 80%-al íveltebb szempillák!
 

 
Az ultra-fekete pigmentek és a kék drágakő por segítségével a pillantásod ragyogóvá válik, míg az egyedi Lycra™ technológia gondoskodik minden egyes szempilla tökéletes fedéséről, így biztosítva minden idők legbujább íveit.
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr993106382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...