A nyár legtrendibb terméke

fullbeauty

  

Ön és gyermekei védelmében bemutatkozik az UVSunSense™ karszalag, egy újdonság, a káros UVA és UVB sugarak kényelmes és megbízható ellenőrző eszköze.
Az UVSunSense™ egy Nap- és UV sugárzás mérő műanyag karszalag, mely a felirat és a színek változásával figyelmeztet a káros sugarakra. Jelzi számunkra, hogy mikor kell újra naptejet vagy napolajat használnunk, hogy bőrünk mennyire van kitéve az UV sugárzás káros hatásainak, valamint mikor ajánlatos árnyékba vonulnunk, hogy megelőzhessük bőrünk leégését, idő előtti öregedését.
 
 
Az UVSunSense™ karszalag egy speciális, kétszintű vegyi reakció alapján működő, UV érzékeny festék segítségével méri az UVA és UVB sugarakat. Amikor a karszalagot nap éri, a termék világos lila színűre változik, majd egy következő kémiai reakció során, fokozatosan eléri a végleges színét. A kétszintű kémiai reakció a napból nyert energiától, a színváltozás sebessége pedig az aktuális Ultraviola sugárzás mértékétől függ.
A vízálló UVSunSense™ karszalagot, úgy fejlesztették ki, hogy az emberi bőrhöz hasonlóan beszívja a napvédőt, ezért az UVSunSense™ karszalag SPF 15 vagy nagyobb faktorszámú napvédőre van kalibrálva. Napközbeni használt alatt, ha a karszalag újra napra kerül, ismét jelezni kezdi az UV sugarakat, attól a ponttól számítva, amikor utoljára napon voltunk. Egy karszalag személyenként csak egyszer/ egy napig használható. 1 csomag 7db UVSunSense™ karszalagot tartalmazz, mely ötféle műanyagból (polipropilén) készül és újrahasznosítható. Az UVSunSense™ karszalag dermatológiailag tesztelt és az Amerikai Bőrgyógyászok AAD és a melanoma Kutatási Alapítvány MRF által támogatott termék. 
Az UVSunSense™ karszalag megvásárolható gyógyszertárakban, shopokba.
További információ: www.uvss.hu
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr232946671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...