Palackozott napfény

fullbeauty

 

 
A Bronze Goddess Soleil egy igazi nyári  illat, mely  meleg, napsütötte helyre csábít el. Az illatban a citrus gyümölcsök szikrázó esszenciája, friss, fényűzően hanyag virágos aura és váratlan, mégis érzékien nőies napsütötte jelleg egyesül.
 
A nyitányában a szicíliai citrom, a kalábriai bergamot, az édes mandarin, a Provence-i levendula virágai és a petitgrain citromfa illata keveredik.
 
 
Az illat szívében napsütötte virágok, mediterrán pittosporum, tunéziai neroli, marokkói narancsvirág, indiai sambac jázmin, a grapefruit fa virágai és rózsaszín liliom illata szabadul fel.
 
Alapjában a  fehér fák illata, az írisz, az ambrette mag, és kristályos pézsma jegyek bontakoznak ki.
 
Még az illat csomagolása is a homok és a napsütés közjátékát idézi a színátmenetes üveggel és a kupakot díszítő matt gyűrűkkel.
A 2011-es nyári Bronze Goddess Soleil illatkollekció májustól kapható Estée Lauder szaküzleteiben.
Ára: 14 000 Ft /100 ml

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr922891110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...