Zamatos tavaszt hozott Donna Karan!

fullbeauty


Nincs jobb egy üdítő illatnál a meleg, napfényes tavaszi napokon. A levegőt a megújult optimizmus, az öröm és a játékosság érzése tölti be. Ellenállhatatlanul izgalmas, mint az első gyümölcsös és virágos stand. Szívünk megdobban, érzékeink felélednek, végre itt a tavasz!
A DKNY a Be Delicious két újabb változatával köszönti a tavaszt: a BE DELICIOUS BE JUICED a New York-i alma zamatos nektárját, a FRESH BLOSSOM JUICED, a virágok édes harmatát idézi. A Be Delicious illatokra jellemzően zamatos új JUICED illatok frissessége és fénye energiával tölt fel bennünket az elkövetkezendő meleg napokra.
A DKNY BE DELICIOUS JUICED-ban érett almák és más lédús gyümölcsök illata keveredik. Lelke, a New York-i almák illata barackvirággal és a mangó aranyló nektárjával keveredik. A gyöngyvirág és a fehér bazsarózsa ibolya szirmokkal egyesül. Alapja krémes fák és fehér ámbra illatából szőtt könnyű fátyol.
 
 
A DKNY FRESH BLOSSOM JUICED frissen vágott virágok és virágszirmok keveréke. A rózsaszín hangulatú illatban a rózsaszín grapefruit, a frézia, a feketeribizli és a golgotagyümölcs illata egyesül. Tökéletes, könnyű tavaszi illat. A szívét alkotó almát gyöngyvirág, rózsaszín rózsaszirmok és lonc teszi egyedivé. Lágy alapját paliszander fa, vetiverfű harmat és fehér pézsma illata alkotja.


Mindkét illat 30 ml-es kiszerelésű ikonikus, alma alakú Be Delicious üvegben, az illatok lédússágát hangsúlyozó kartondobozban kapható.. A DKNY BE DELICIOUS JUICED és a DKNY FRESH BLOSSOM JUICED májustól kaphatók Estée Lauder szaküzleteiben és a termékeiket forgalmazó parfümériákban.
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr72882932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...