Selymes ajkak

fullbeauty

 
A kicserepesedett, kiszáradt ajkak gyakori problémának számítanak napjainkban. És mielőtt azt gondolnánk, hogy ez a probléma csak télen, vagy a szeles, hűvös évszakokban jelentkezik, tévedünk! A napsütéstől ugyanúgy hámlani kezdhet ajkainkon a bőr, tehát az ajakápolást a jó idő beköszöntésével se hagyjuk abba!


 
Ajánlanék Nektek egy igazi újdonságot a Biotherm-től: a Lip Butter ajakápolót. A 2 az 1-ben formula, egyedülállóan krémes textúrájával vajszerűen olvad az ajkadra. 5 féle növényi olajat is  tartalmaz, mint a makadémia, sárgabarack, koriander, és a jojoba. Valamint a tökéletes selymesség eléréséért akácia bio cukrot is, mely gyengéden leradírozza az elhalt hámsejteket. Egész napos hidratáltságot biztosít!


 
2890.-
Megvásárolhatod a Marionnaud parfümériákban!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr802859308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...