Jimmy Choo első parfümje maga a luxus!

fullbeauty

 

 
A Jimmy Choo márkanevet szerintem senkinek sem kell bemutatnom. A luxus cipellők neve mára már szinte összeforrt az Oscar-díj gála résztvevőivel, a hollywoodi sztárnevekkel, és ezek a gyönyörű cipők már bevonultak a filmtörténetekbe is, olyan filmeknek köszönhetően mint a Szex és New York, vagy az Ördög Pradát visel.
 

 
Tamara Mellon a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója, mindig is a mai modern nők stílusának és ízlésének formálását tartotta szem előtt. A luxus megélését, azonban most nem cipőkben, hanem egy illatban álmodta meg. Az illat egyszerre nőies, elegáns, és luxus! A nyitányban a zöld illatjegyek dominánsak, majd a szívjegyben a tigris orchidea illata bontakozik ki, melyet a karamell és az indonéz pacsuli érzéki keveréke ölel körül. Ragyogás, érzékiség, kifinomult szexualitás, egy finoman csiszolt üvegben, mely hűen tükrözi a cipők és a kiegészítők luxusát. Az üveg dobozát stílszerűen a Python cipőkollekció ihlette.
 

12.900.-
Kapható a Douglas parfümériákban!
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr62838802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...