Beyoncé újra elvarázsol!

fullbeauty
 
Alig találni hozzá hasonló művészt, aki tehetségével és stílusával olyan hatással lenne generációjára, mint Beyoncé. A többszörös Grammy díjas, ünnepelt színésznő és nagyszerű példakép magával ragadó vitalitása mindenkit rabul ejt, lehetetlen ellenállni neki. Most az első, rekordokat döntő illata, a Beyoncé Heat után, a nemzetközi szupersztár bemutatja a Beyoncé Heat Rush-t, a ragyogó új illatot, mely az énekesnő tündöklő személyiségét és szenvedélyét rejti magában, mindezt gyengéd csábítással fűszerezve.
Beyoncé Heat Rush ragyog, csillog és felidézi a bőr érintésének intim pillanatát.   Viselőjét tündöklő aurába burkolja, életerővel, szexi kisugárzással ruházza fel.
 
 
Beyoncé Heat Rush parfüm ragyogó fej illatának jegyei, mint a maracuja, vérnarancs és brazil cseresznye, már az első pillanatban rabul ejtenek.
Az illat szíve Beyoncé hihetetlenül nőies oldalát mutatja meg. A vonzó virágok aromáját a sárga tigris orchidea, a mangó virág és a narancs hibiszkusz gondosan válogatott kombinációja biztosítja.
Titokzatos és vonzó, a felejthetetlen alapot a teak fa, a mézes borostyán és a pézsma akkordok adják, melyet a brazil napnyugták ihlettek.
“Az illat kulcsa, hogy egyszerre ragyogó és vibráló, ugyanakkor megőrzi könnyedségét is”- mondta a Firmenich ház parfümőre, Honorine Blan. “Beyoncé ragyogó érzékiségét, fiatal, friss, vidám természetét mutatja be.”

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr672819673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...