Divatosan professzionális?

fullbeauty


Tom Pecheux, az Estée Lauder sminkigazgatója, idén tavasszal is megújította a közkedvelt Pure Color Lipstick családot. A divatos árnyalatokat új technológiával ötvözte és megalkotta számunkra a rúzsok két nagy csoportját a: Pure Color Long Lasting Lipstick, és a Pure Color Crystal Lipstick vonalat.
 

 
A Pure Color Long Lasting Lipstick 18 új intenzíven pigmentált színben kapható. A szatén krémes állagról és a magas fényű ragyogásról, a színhű pigment polimerek gondoskodnak. Ennek köszönhetően, ajkaink magas fényben, és több dimenziós hatásban ragyognak.
A Pure Color Crystal Lipstick 17 ragyogó színben kapható. A magas  pigmenttartalmú  True Vision technológiának köszönhetően telt fedés, és több dimenziós hatás érzékelhető, vagyis ajkaink még teltebbnek látszanak. A védelmet a barackmag kivonat és az illippevaj, a nedvességet a C és az E vitamin biztosítja. Maximális színhatás, páratlan fény tartalom, tartós viselet.
 
 
Na és a csomagolás? Ikonikosan modern design. Az Estée Laudertől megszokott klasszikus, aranyszínű  tükrös rúzstok, melyen egy áttetsző négyzet láttatja a tokban rejlő rúzst. A neszeszered ékköve lesz, jól ötvözve a klasszikus és a modern igényeket.
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr122785017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...