Új tavasz, új szerelmi bájital?

fullbeauty

 


Ha nem talált volna még el Ámor nyila, egyet se búslakodj, mert itt van számodra a Nina L'Elixir. Egy sűrű és buja luxus parfüm kivonat, melyet ha magadra fújsz, garantáltan magadba bolondítod az összes férfit!
Az illat olyan mint egy koktél: a calabriai citrom és a lime ragyogó  frissessége megadja a kezdő lendületet. Életöröm, vakmerőség, természetesség. Majd a csábító ital szívében egy ropogós piros alma édességét élvezhetjük: jázmin és erdei gyümölcsök bukkannak elő karamellizált köntösben. Az ellenállhatatlan bájt és a csábítás erejét azonban a fás és ámbrás jegyek adják keleties akkorddal: a cédrusfa, a pézsma, és a meleg ámbra teszi hosszan tartóan igézővé ezt az illatot.



A varázslatos alma formájú üveg, egy igazi mestermű, mely számos változatban megjelent már az évek során. A mostani alma formájának különlegessége a kristályszerű kontúr, mely az üde, bársonyos bőr érzékiségére emlékeztet.
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr702766225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...