Giorgio Armani kollekciója a sivatag tónusait idézik...

fullbeauty

 

 
A 2011-es nyári kollekcióban Giorgio Armani az arcot a sivatag ragyogó, napsütötte árnyalataiba öltözteti, melyben a végtelenségig keverednek a legfinomabb, halvány tónusok az intenzív, vibráló színekkel.
 
Megan Foxnak gyönyörű áttetsző, homokbarna arcbőre van. Izzó szemeit szivárványszínű homokdűnék arany tónusainak keveréke hangsúlyozza, az ajkakat Sienna Red Brick rúzs, az orcákat pedig a Burnt Umber pirosító színezi.
 
 
Eye Quatour Heat Paletta
 
A sivatag tónusaiban pompázó szemeket varázsoló négy csillámló árnyalat fényes borostyán és matt fekete logóval díszített dobozkában kapható. Elhagyhatatlan kellékei a nyári bronzos szemeknek.
 
1. Vigye fel az első réteget, a White Gold Sand árnyalatot az egész szemhéjra.
2. Keretezze a szemet a Desert Earth Brown-nal, akár neves, akár száraz alapon, majd az ecsettel vigye fel a színt a külső szemzugba is.
3. Végül árnyalja a szemhéjakat a Burnt Amber és a Desert Earth színekkel a füstös hatás érdekében.
 
Az áttetsző bázisú egyedülálló szemhéjfesték formula egy egyedi színtechnológia felhasználásával jött létre. Az eljárás garantálja az intenzív színeket, a különleges fedést és a hosszan tartó végeredményt.
A vibráló színek kivételesen finom filmrétege gyűrődésmentesen rásimul a szemhéjakra. Izzó tekintetet teremt anélkül, hogy a színek megfakulnának.
 
Eyes to Kill Waterproof
 
A vízálló Eyes to Kill dúsító és hosszabbító spirál még intenzívebbé varázsolja a tekintetet.
A spirál különleges feje azonnal kiemeli és feltölti a szempillákat magas-intenzitású fénnyel és homogén textúrájú formulával. Végigsimítva a szempillákon hosszabbítja, íveli, és külön választja azokat harmonikus barnás- fekete tónust adva nekik.
 
 
Heat Bronzer Palette
 
Tegye még ragyogóbbá és napbarnított hatásúvá bőrét a Sheer Bronzer természetesen áttetsző Desert Sand Brown 01 árnyalatával.
Az ultrakönnyű mikro- szféra gél szabadalmaztatott formulája szilikon olajjal és glicerinnel kombinálva észrevétlenül a bőrre simul. A gyöngyszerű, finom por és a bársonyos por keveréke egyenletes textúrát kölcsönöz a Sheer Bronzernek, mely a bronz meleg, szivárványszínű árnyalataival gazdagítja az arcszínt.
 
 
Blushing Fabric
 
Emeljük ki az arcvonásokat a Blushing Fabric pirosító Burnt Umber (#4) vagy Deep Desert Rose (#5) árnyalataival.
Ez a könnyedén felvihető, tisztán vízben oldódó pigmentek és lakkok mikro- keverékéből álló pirosító alig észrevehető textúrát eredményez.
 
 
Heat Sheer Ajakrúzs
 
A Sienna Red Brick Sheer Lipstick színt visz a napsütötte sivatag tónusaiba. Hidratáló alap, hosszan tartó intenzitás, és az áttetsző színek finom elegye - ez a Sheer Lipstick, mely négy árnyalatban kapható:
 
Sienna Red Brick (#34), Burnt Coral (#35), Sunset Pink (#36) és Sand Dune Beige (#37).
 
 
Fluid Shine Körömlakk
 
Végül tökéletesítsük a hatást a Tawny Red Sand (#48) árnyalatú körömlakkal.
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr512759707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...