Koraszülöttek megmentését segítette a Marionnaud!

fullbeauty

 

 
 
Vannak olyan babák, akik túl hamar és nem a megfelelő helyen jönnek világra. Értékes kis életük megmentéséhez speciális felszerelésre és különleges ellátásra van szükség. Ezért dolgozik minden nap a Peter Cerny Alapítvány és ezért választotta őket a Marionnaud Parfüméria. Támogatásukkal szerették volna segíteni az Alapítvány munkáját, hogy minél több koraszülött csecsemő életét menthessék meg.
A Marionnaud Parfüméria 2010. november 1. és december 25. között minden fehér Marionnaud plüssmackó árából 1.000 Ft-ot, valamint  minden Marionnaud arc- és testápolási termék, fürdővonal, és BIO termékek árából 500 Ft-ot a Peter Cerny Alapítványnak adományozott.
 
2011. február 21-én megtörtént a Marionnaud jótékonysági programjának befejezése és a befolyt összeg hivatalos átadása a Peter Cerny a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért Alapítvány javára.
A képletes csekket Dr. Somogyvári Zsolt az alapítvány vezető orvosa vette át a Marionnaud Parfümériák magyarországi vezetőjétől, Vajas Gábor úrtól, sok-sok köszönettel. "Nagyon büszkék vagyunk, hogy összegyűjtöttük ezt a jelentős összeget, ami meggyőződésünk, hogy nagyon jó helyre kerül. Fantasztikus munkát végeznek ezek az orvosok és ápolók, nap mint nap küzdenek pici babák életéért."
 
 
Köszönet a Marionnaud-nak, hogy nem csak a szépséget szolgálja!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr962743465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P4p3r Dr4g0n 2011.05.18. 14:05:27

Szerintem nagyon jó helyre került ez az összeg, mert ha jól tudom, akkor ez az alapítvány nagyon sok pici babát mentett már meg és most a túlélésért küzdöttek/küzdenek, mert alig kapnak némi támogatást. Úgy gondolom, hogy nagyon jól fogják majd ezt a kis honorációt felhasználni. Nemrég olvastam egy könyvet, amiben az szerepelt, hogy több szülészet mellett nincs NIC és így a koraszülött babákat inkubátorban kell szállítani, ami nagyon sok idő lehet és ezzel csökken az esélyük a túlélésre is. Nem értem, hogyan lehet az, hogy egy alapítvány segíteni szeretne ezen a helyzeten valamilyen módon és az államtól nem kap elég támogatást. Kicsit felháborítónak találom. Remélem sok baba életét fogja még az alapítvány megmenteni. Akit pedig érdekel az imént említett könyv az ingyen elérhető: www.ingyenesenletolthetokonyvek.hu/konyvek/szuleszeti-zarojelentes-dr-berko-peter-2011

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...