Energiára fel!

fullbeauty

 

 
A nők élete gyökeresen megváltozott az utóbbi évtizedekben. Folyamatos rohanás, stresszes életforma, karrier, a család ellátása komoly fizikai fáradtsághoz vezet minden nap, ami elsőként az arcon hagy látható nyomokat.
Korunk mértéktelenségeinek köszönhetően, - gondolok itt a kiegyensúlyozatlan étrendre, a dohányzásra, vagy a légszennyezettségre- az lett a következmény, hogy bőrünk kimerítette utolsó energia tartalékait is. A felhalmozott méreganyagok miatt nem tudja biztosítani "önmegújító" képességét, és a fáradság jelei állandósulnak: kitágult pórusok, egyenetlen bőrfelszín, rugalmatlanság.
 
 
Mit használtunk eddig? Hidratáló vagy öregedésgátló készítményeket. Ezek azonban nem biztosítottak tartós megoldást a "nyúzottságra".
 
 
A Biotherm biológusai azonban rájöttek  a megoldásra, és kifejlesztették a Skin Ergetic termékcsaládot. A termékek összetevői természetes eredetűek, és parabén illetve kőolaj származék mentesek, továbbá 100%-ban természetes illatanyaggal rendelkeznek. Az egymás hatását kiegészítő természetes hatóanyagok aktív gyümölcs és zöldségkivonatot tartalmaznak.
 
 
A Skin Ergetic szérum egy valódi "friss" kozmetikum. Összetevői: brokkoli, szója, alma, cukornád és citrom.
A forradalmian új technológia tízszer annyi brokkoli kivonatot tartalmaz, mint egy átlagos nappali vagy éjszakai krém, így nyújtva maximális védelmet a kimerültség látható jelei ellen. A brokkoli port -a szérum legfontosabb összetevőjét-, a terméktől elkülönített csomagba zárták, hogy mindenki az otthonában aktiválhassa a terméket. Fő a frissesség és a maximális hatékonyság! És az eredmény?
Kisimult vonások, ragyogóan feszes, fenséges, fiatal bőr.

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr152707806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badabing 2011.03.23. 09:26:50

Minden reklám hazudik! Én állandóan fáradt vagyok, minimálisat alszom, és egy ellenszer van csak hogy kisimuljak: az alvás és a streszz elhagyása. Nincs az a krém ami segít!!! A krém maximum a bôr struktúráját befolyásolja, de nem a vonásokat rendezi át.
A cikket ábrázoló képek pedig sopánkodó modelleket ábrázolnak, nem pedig fáradt nôket...

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...