L-Bifidus az új kényeztető?

fullbeauty

 

Nem elég hosszan tartó a hidratáló testápolód hatása? Csak kened, és kened, és még mindig viszket és száraz a bőröd? Akkor próbáld ki a Garnier Body Intensive 7 Days testápolót. Ja, hogy pont ez mitől lenne más? A bőrgyógyászok kutatásaik során rájöttek, hogy az L-Bifidus probiotikum, nemcsak az emésztésünknek, de a bőrünknek is jó! Hidratáló hatása miatt elismert hatóanyag: segít helyreállítani a bőr egyensúlyát, felveszi a harcot a dehidráció ellen, megerősíti a bőr barrier funkcióját.
 
 
A természetes összetevőkben gazdag testápoló öt különféle illatban kapható, melyek a különböző bőrtípusok speciális igényeit elégíti ki.
Az aloe vera kivonatot tartalmazó testápoló, a normál bőrre ajánlott. Az aloe csillapítja a száraz bőr okozta irritációt. A mangóolajat tartalmazó testápoló a száraz, érdes bőrnek jó. A mangóolaj telített zsírsavakban gazdag, és ezért fokozott tápláló hatással bír. A karitévaj tartalmú, regeneráló testápoló tej az extra száraz bőrre tökéletes, hiszen tápláló, hidratáló és bőrpuhító tulajdonsággal bír. A méz tartamú az érzékeny bőrre kiváló, hiszen az akácméz nedvességszabályzó is egyben. És végül de nem utolsó sorban, a kakaóvajat tartalmazó testápoló a száraz és fakó bőrnek tesz nagyon jót!
 
 
A Garnier sajtótájékoztatón, amit a Corinthia Grand Hotel Spa részlegében élvezhettünk, egy fantasztikus masszázs kertében kerültem először szoros viszonyba a karitévajas testápolóval. A bőröm nagyon élvezte, és intezív hatását valóban sokáig éreztette. Úgy érzem a kapcsolat tartós lesz... A Te bőrőd melyiket élvezné?
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr822703915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...