Aimee Mullins a L'Oreal új szépségnagykövete!

fullbeauty

 

 
 
Kivételes és káprázatos: Aimee Mullins egy csodálatra méltó nő. Sikeres atléta, elbűvölő manöken, tehetséges színésznő, Aimee rendkívül sikeres, karizmatikus és ragyogó szépségű. A mai nappal csatlakozik a L’Oréal Paris Szépségnagyköveteinek családjához.
 
“A L’Oréal Paris szépségnagyköveteit a világ legszebb női testesítik meg. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatom ehhez a családhoz. A “Mert megérdemlem” szlogennek különleges jelentősége van számomra. A szépség nem mesterkéltség, hanem egy önbizalmi vektor, a személyiség és az önbizalom valódi megnyilvánulása” nyilatkozza Aimee Mullins.
 
“Aimee számomra nagyszerűen testesíti meg a L’Oréal nőt. Ragyogó, karizmatikus, erős. Élete különleges, a szó minden értelmében” nyilatkozza Cyril Chaupy, a L’Oréal Paris Nemzetközi Vezérigazgatója.
  
“Aimee Mullins egy igazán figyelemre méltó nő. Sikeres atléta, múzsa, manöken, tehetséges színésznő és ugyanakkor ennél sokkal több: egy intelligens nő, akinek van önbizalma, tudnivágyó, és aki tökéletesen képviseli a „Mert Ön megérdemli” szlogenünk filozófiáját. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a L’Oréal Paris családjában üdvözölhetjük”, nyilatkozza Karen Fondu, a L’Oréal Paris USA Elnöke.
 
Senki sem gondolná, hogy életét a „hátrányos” jelző jellemzi (Aimee szárkapocscsontok nélkül született, sosem tudta használni lábait). Éppen ellenkezőleg, ebből a különbségből meríti egyedi szépségét és a glamourt. Ereje és határozottsága egy túláradó képzeleterőből fakad, mely lehetővé tette számára, hogy megerősítse éntudatára gyakorolt önállóságát, és megváltoztassa mások szemléletét, akik ezentúl a tehetséges nőt látják benne.
 
A Georgetowni Egyetemen folytatott tanulmányai során, ahol ösztöndíjasként tanul, Aimee nagyszerű sport karrierbe kezd: Ő az első protézissel élő atléta, aki részt vesz az NCAA (Nemzeti Főiskolai Atlétikai Egyesület) Bajnokságain. 1996-ban indul az Atlantai Paralimpiai Játékokon 100 méteres, 200 méteres számokban valamint távolugrásban és rekordot állít fel mindhárom versenyszámban. 2007-ben Women's Sports Foundation (Női Sport Alapítvány) elnöke, egyben az Egyesült Államok női atlétáinak nagykövetasszonya lesz. Azonban itt nem áll meg és a divat világába is betör. 1999-ben az Alexander McQueen brit divatcég múzsája lesz és fából faragott protézisekkel vonul végig a londoni kifutón. Ezt a kulturális előrelépést több ízben elismerik, és a People magazin a világ 50 legszebb női közé választja meg. Aimee előtt a mozivászon világa is feltárul. 2003-ban színésznőként nagyszerűt alakít a kortárs alkotású Cremaster 3 c. filmben, melyet nagyra értékel Matthew Barney filmkritikus, akivel jelenleg együtt dolgozik a Morman Mailer regénye alapján készülő Ancient Evenings c. alkotásban, melyben „Isis” szerepét alakítja.
Aimee olyan tekintélyes magazinokban tűnik fel az egész világon, mint a Vogue, Harper's Bazaar, W, Sports Illustrated, Life, Glamour vagy Elle, és rendszeres szereplője televíziós műsoroknak és konferenciáknak, hogy megossza innovációval kapcsolatos tapasztalatait és a szépségről alkotott elképzelését.
 
Mostantól a L’Oréal Paris családjának tagja, olyan személyiségek oldalán, mint Jennifer Lopez, Beyoncé Knowles, Rachel Weisz, Gwen Stefani, Gerard Butler, Freida Pinto, Diane Kruger, Aishwarya Rai vagy Patrick Dempsey.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr292677714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2011.02.21. 19:39:29

Egy igazi példája annak, hogy a tökéletlenség is lehet szép és példaértékű!!!

Ircsi/mami 2011.02.22. 09:59:00

Amiee a nagybetűs "NŐ" !
Jó választás !

Níria 2011.02.24. 22:24:27

Jól áll neki ez a poszt:)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...