Génifique Nutrics - a fiatalság táplálója

fullbeauty
 
A köztudat a "bőrproblémák" kifejezést inkább a pattanásos, zsíros bőrrel kapcsolja össze, pedig a száraz bőrűek sem mentesülnek a kellemetlen tünetektől. Igaz, kamaszkorban talán kevesebb pattanással, és mitesszerrel kell megküzdeniük, de amit "nyernek a vámon, azt elveszítik a réven", hiszen a száraz bőr sokkal könnyebben veszíti el a rugalmasságát, és az első szarkalábak is sokkal hamarabb jelennek meg. Ehhez jönnek még a külső körülmények: a fűtés, a légkondicionáló, a helytelen táplálkozás, és már is elkezdődik a bőr idő előtti öregedése. A száraz bőr azonban nem csupán esztétikai probléma egy nőnél, hanem egy rendkívül kellemetlen érzés is. A fénytelen bőr könnyen hámlik, érzékeny, feszül. A faggyúmirigyek mivel kevesebb zsiradékot termelnek, a zsír és vízhiányos bőr pergamenszerű, és hajlamos a berepedezésre is.

 

 
 
A Lancôme kutatócsoportja azonban megtalálta a bőr szárazságáért felelős géneket, és megalkotta számunkra, a Génifique Nutrics-et, amely megoldást kínál ezekre a kellemetlen tünetekre. Az arcápoló krém olyan aktív hatóanyag komplexet tartalmaz, mely fokozza a bőr struktúrájában kulcsszerepet játszó proteinekért felelős gének aktivitását, így csökkentve a száraz bőr jeleit. A krém rendszeres használatával megerősödik a bőr védelmi rendszere, enyhül a bőrpír, hidratáltabb és teltebb lesz a bőr. A feszülő, húzódó érzés csökken, és bőrünk többé nem fakó, hanem hamvasan rózsaszín, amire minden nő vágyik. 
 

A krém nappali arcápoló, smink alá is nyugodtan használhatjuk.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr252563870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katácska83 2011.01.06. 22:33:39

Alig várom h kipróbálhassam! Holnap legalább tudom mi lesz a dolgom! Irány a bolt! :))))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...